Suzanne Niedenzu

Suzanne Niedenzu
Suzanne Niedenzu

Suzanne Niedenzu is sinds 1 december 2022 directeur IT en Facilitair (I&F). De directie I&F voert regie op onze ICT-leveranciers, de beveiliging van de interne systemen van de NZa en het beheer van onze data. Ook verzorgt de directie de fysieke en digitale werkomgeving van de NZa. Hiermee worden de andere directies van de NZa ondersteund om de beweging naar passende zorg te realiseren.

Suzanne Niedenzu:

Technologie en zorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als NZa willen we regie voeren en innovatie stimuleren, bijvoorbeeld op het uitwisselen van gegevens om passende zorg te kunnen faciliteren.

Achtergrond

Suzanne studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en technische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze deed uitgebreide ervaring op met informatietechnologie in verschillende functies, onder meer bij Schiphol Group. Voordat Suzanne aan de slag ging bij de NZa werkte ze als Chief Information Officer-Hoofd Digitalisering & Informatietechnologie bij het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel.

Nevenactiviteit

Suzanne is sinds 2021 lid van het Toezichthoudend bestuur van het Atheneum College Hageveld in Heemstede. Haar aandachtsgebied is personeelsbeleid, innovatie en ICT.

Volg Suzanne Niedenzu op LinkedIn

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden van Suzanne via LinkedIn. Volg de NZa op LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van de NZa. We delen via dit platform relevante kennis en houden je op de hoogte van beleidsregels, tarieven, monitors en (online)bijeenkomsten.  

Suzanne uitnodigen?

Suzanne stelt uitnodigingen voor congressen en werkbezoeken binnen haar werkveld en takenpakket op prijs. Probeer een verzoek minimaal 3 maanden voor de datum van uw bijeenkomst te versturen. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier.

Mediaverzoeken

Heeft u een mediaverzoek? Neem dan contact op met één van onze woordvoerders.

Het is toegestaan de foto’s van Suzanne te downloaden voor redactioneel gebruik door nieuwsmedia, educatieve doeleinden en het tonen in openbare ruimten als u hierbij de naam van de fotograaf vermeldt: Jelmer de Haas. Klik op de foto om te downloaden.