Documenten

Tip: zoekt u een specifiek document of beleidsstuk?

Op deze website vindt u alleen verwijzingen naar de meest gezochte documenten. Een overzicht van alle beleidsregels, tarieven, rapporten en andere publicaties vindt u in ons documentenplatform. De documenten die hieronder staan zijn veelgestelde vragen.

538 documenten

Vul zoekcriteria in

Vul hier een trefwoord in waarop u wilt filteren.

Periode van
tot

Vul hier een start- en/of einddatum als volgt in: DD-MM-JJJJ.

U kunt hier een specifiek type document kiezen, zoals brochures of jaarverslagen.

Sorteren op: Datum / Relevantie

Een aios staat op de loonlijst van een medisch specialistisch bedrijf (msb). Klopt het dat ik deze personele kosten niet mee hoef te nemen in het invulformat

Ja, dit klopt. Echter, wanneer de aios voor een gedeelte op de loonlijst van de instelling staat, dan moet u deze gegevens wel ...

Vraag en antwoord

Kostenonderzoek medische vervolgopleidingen: waar kan ik terecht met vragen tijdens het invullen van de vragenlijst?

Vraag en antwoord

Kostenonderzoek medische vervolgopleidingen: gaat de uitvraag Sportgeneeskunde via SBOS of via de instellingen?

Vraag en antwoord

Kostenonderzoek medische vervolgopleidingen: wat gebeurt er als de vragenlijst meer dan één keer per specialisme per ziekenhuis wordt ingevuld?

Vraag en antwoord

De NZa vraagt om een bestuursverklaring bij aanleveren van gegevens voor het kostenonderzoek medische vervolgopleidingen. Waar tekent de bestuurder voor en hoe sluit dit aan bij de online vragenlijsten?

Vraag en antwoord

Ik heb eerder een Excelformat ontvangen over de tijdbesteding van een aios. Vervalt dit format?

Vraag en antwoord

Kostenonderzoek medische vervolgopleidingen: krijg ik ook inzicht in wat de wetenschappelijke vereniging vindt van de gekozen fases?

Vraag en antwoord

Kostenonderzoek medische vervolgopleidingen: kunnen contactpersonen de ingevulde antwoorden inzien om input te leveren of te helpen?

Vraag en antwoord

Ik moet voor de uitvraag voor het kostenonderzoek medische vervolgopleidingen data uit roosters en dergelijke verzamelen. Moet ik deze roosters ook aanleveren?

Vraag en antwoord

Kostenonderzoek medische vervolgopleidingen: biedt de vragenlijst de ruimte om de eventuele verschillende percepties van opleider en aios aan te geven?

Vraag en antwoord