Hoe kan ik mij aanmelden voor het Zorgbeeldportaal?

Stuur een e-mail naar info@nza.nl onder vermelding van ‘contactpersonen Zorgbeeldportaal’. Vermeld daarin de naam en het KVK-nummer van uw organisatie, en de namen, e-mailadressen en directe telefoonnummers van de personen die wachttijden gaan aanleveren.

Zodra wij uw aanmelding hebben verwerkt, ontvangt elk opgegeven contactpersoon een e-mail met de instructies om voor de eerste keer in te loggen.

Uw collega kan een account voor u aanmaken

Heeft u nog geen account maar een collega wel? Dan kan uw collega ook een account voor u aanmaken. Dit kan in het Zorgbeeldportaal, via het menu rechtsboven, onder 'Accountbeheer'. Op het tabblad 'Collega accounts' staat de knop 'Nieuw'. Uw collega geeft aan wat uw naam is, uw e-mailadres, en voegt de vestigingen toe waarvoor u gegevens gaat aanleveren. Nadat uw collega op ‘Opslaan’ heeft geklikt, krijgt u automatisch een e-mail vanuit het Zorgbeeldportaal met instructies voor het inloggen.

Aanleveren voor meerdere ondernemingen

Wilt u als gebruiker voor meerdere ondernemingen wachttijden aanleveren? Dan kunt u dat ook aangeven in het e-mailbericht. Geef de namen en KVK-nummers door van de organisaties waarvoor u wachttijden wilt aanleveren.

Bent u al gebruiker in het Zorgbeeldportaal en wilt u alsnog voor meerdere ondernemingen aanleveren? Geef dit door aan ons Informatie- en Contactcentrum via WhatsApp op telefoonnummer 088-7708770.