Snel naar:

Gang ziekenhuis met personeel

Online aanvragen

Op deze pagina vindt u informatie over het aanvragen van budgetten en het afgeven van beschikkingen. Lees ook deze handleidingen om uw weg te vinden op het aanvragenportaal:

Veelgestelde vragen

Pilot: ambulancezorg van start met nieuw aanvragenportaal

Er komt een nieuw portaal voor het aanvragen van budgetten en het afgeven van beschikkingen. Op dit moment is de ambulancezorg de eerste groep die gebruik maakt van het nieuwe portaal. Ambulancediensten krijgen hiervoor een tijdelijke aparte link: ambulancezorg-aanvragen.nza.nl. Bent u een ambulancedienst en wilt u de nacalculatie voor 2018 indienen? Maak dan gebruik van deze nieuwe link. De oude formulieren en andere historische informatie kunt u raadplegen via het aanvragenportaal, waarbij u met  uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen. In april 2019 vervalt de tijdelijke link en kunt u ook de meest recente informatie raadplegen via het aanvragenportaal.

Meer informatie over het nieuwe portaal leest u ook in deze handleidingen:

Andere relevante documenten voor het indienen van de nacalculatie 2018 zijn de circulaire Publicatie ambulancezorg nacalculatieformulier (CI/19/03c) en de beleidsregel Regionale ambulancevoorziening 2018 (BR/REG-18152).