Altijd op de hoogte via RSS

U kunt de laatste wijzigingen op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit volgen via RSS-feeds. Daarmee krijgt u automatisch een melding zodra er nieuwsberichten, beleidsregels, circulaires en vacatures op de website verschijnen.

Wat is RSS?
Door gebruik van RSS (Really Simple Syndication) kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven van wijzigingen op websites. 

  • Zodra u zich abonneert op de RSS-feed van een website, krijgt u automatisch een bericht wanneer er nieuwe pagina's op de site verschijnen.
  • U vindt in de RSS-feeds van de NZa de meest recent verschenen nieuwsberichten, beleidsregels, circulaires en vacatures. Via een link kunt u van daaruit direct naar de betreffende pagina gaan op NZa.nl.

Hoe gebruik ik RSS?
Er is een computerprogramma ('RSS-lezer') nodig om gebruik te maken van RSS. In veel gevallen kunt u de RSS-feeds lezen met uw browser. Dit geldt bij Internet Explorer voor de versies 7 en hoger.

  • Met behulp van de RSS-lezer (of uw webbrowser) kunt u zich abonneren op de RSS-feeds van de NZa. Dit doet u door onderaan deze pagina op een van de linkjes naar de beschikbare feeds te klikken. Uw browser of RSS-lezer zorgt dan automatisch voor het abonneren.
  • Er zijn ook vele andere RSS-lezers (gratis) verkrijgbaar op het internet. Overleg eventueel met uw systeembeheerder over de mogelijkheden om er één te installeren.

RSS-feeds van de Nederlandse Zorgautoriteit
U kunt zich abonneren op de RSS-feeds door te klikken op de onderstaande links: