Print

Contact

Algemene gegevens

Bij de NZa geldt een legitimatieplicht. Bezoekers kunnen zich legitimeren met paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of rijkspas.

Bezoekadres:
Newtonlaan 1-41
3584 BX Utrecht
Postadres:
Postbus 3017
3502 GA Utrecht


Routebeschrijving

Telefoon Informatielijn: 088 – 770 8 770 (lokaal tarief)
Telefoon receptie: 030 – 296 81 11
Fax receptie: 030 – 296 82 96
E-mail: info@nza.nl

Contactmogelijkheden
De NZa werkt elke dag aan toegankelijke, betaalbare zorg van goede kwaliteit. Dat doen we voor u. Wij vinden het daarom erg fijn als u uw vragen aan ons stelt, mogelijke misstanden aan ons doorgeeft en uw melding over uw contact met de NZa met ons deelt. U kunt ons dus altijd bellen, mailen of een brief sturen.

Optredens
Wilt u een medewerker of lid raad van bestuur van de NZa uitnodigen voor bijvoorbeeld een presentatie, speech, het geven van een workshop of deelname aan een debat, dan kunt u dit verzoek mailen aan: communicatie@nza.nl.
Als u hiervoor bijgaand aanvraagformulier invult en deze mailt, kunnen wij uw verzoek sneller afhandelen. Het formulier kunt u ook gebruiken voor werkbezoeken aan de NZa (bijvoorbeeld voor studenten).

English version of the application form for requests to the Dutch Healthcare Authority to be of assistance for you by giving a presentation, workshop, advice, work visit.

  Gebruik logo
  Wilt u het logo van de NZa ergens gebruiken? Neem dan eerst contact op met de NZa voor toestemming. Dit kan via huisstijl@nza.nl.

   Webcommunicatie
   Bij de NZa is een webteam verantwoordelijk voor het content management, de inrichting, navigatie en vormgeving van de website. Heeft u vragen of opmerkingen over de website van de NZa, dan kunt u die mailen naar: webredactie@nza.nl.

   Social Media
   U kunt de NZa ook volgen op Twitter (@Zorgautoriteit). Als toezichthouder in de zorg tweeten wij nieuws en beleid. Vraag of melding? Ons webcareteam staat voor u klaar op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur.

   Responsible disclosure
   Heb je een kwetsbaarheid gevonden in de ict-beveiliging van de NZa en wil je dit melden? We
   werken graag met je samen. Lees op welke manier je kennis met ons deelt, in onze toelichting op responsible disclosure bij de NZa.

   Would you like to inform us about weaknesses in the NZa ICT system? The NZa is happy to work with you. Please read about sharing your knowledge with us in the brochure on responsible disclosure at the NZa.

   Downloads