Print

Contact

Algemene gegevens

Bij de NZa geldt een legitimatieplicht. Bezoekers kunnen zich legitimeren met paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of rijkspas.

Bezoekadres:
Newtonlaan 1-41
3584 BX Utrecht
Postadres:
Postbus 3017
3502 GA Utrecht


Telefoon Informatielijn: 088 – 770 8 770 (lokaal tarief)
Telefoon receptie: 030 – 296 81 11
Fax receptie: 030 – 296 82 96

 • Vrije dagen 2017

Op de volgende dagen is het kantoor van de NZa gesloten:

- Tweede Paasdag (17 april)
- Koningsdag (27 april) 
- Collectieve vrije dag 28 april
- Bevrijdingsdag (5 mei)
- Hemelvaartsdag (25 mei)
- Collectieve vrije dag 26 mei
- Tweede Pinksterdag (5 juni)
- Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december)

 • Informatielijn
  Heeft u vragen over (de uitvoering van) de Zorgverzekeringswet, de Wet langdurige zorg of de Wet marktordening gezondheidszorg, bel dan de Informatielijn. U kunt ons bellen op 088 – 770 8 770 (lokaal tarief). U kunt uw vraag ook via e-mail stellen aan info@nza.nl.
   • Meldpunt
    Heeft u een melding van een mogelijke overtreding op de Zorgverzekeringswet, Wet langdurige zorg, Wet marktordening gezondheidszorg, door een zorgverzekeraar, zorgkantoor of zorgaanbieder, dan kunt u een melding doen. U kunt een melding doen via het meldingenformulier.

   • Pers
    Bent u journalist of redactiemedewerker en heeft u een persvraag, dan kunt u contact opnemen met een van onze woordvoerders. U kunt uw vraag ook via e-mail stellen aan pers@nza.nl.
    U kunt ons ook volgen via Twitter: @Zorgautoriteit. Of bekijk onze LinkedIn pagina: LinkedIn

   • Optredens
    Wilt u een medewerker of lid raad van bestuur van de NZa uitnodigen voor bijvoorbeeld een presentatie, speech, het geven van een workshop of deelname aan een debat, dan kunt u dit verzoek mailen aan: communicatie@nza.nl.
    Als u hiervoor bijgaand aanvraagformulier invult en deze mailt, kunnen wij uw verzoek sneller afhandelen. Het formulier kunt u ook gebruiken voor werkbezoeken aan de NZa.

    English version of the application form for requests to the Dutch Healthcare Authority to be of assistance for you by giving a presentation, workshop, advice, work visit.

   • Gebruik logo
    Wilt u het logo van de NZa ergens gebruiken? Neem dan eerst contact op met de NZa voor toestemming. Dit kan via huisstijl@nza.nl.

   • Webcommunicatie
    Bij de NZa is een webteam verantwoordelijk voor het content management, de inrichting, navigatie en vormgeving van de website. Heeft u vragen of opmerkingen over de website van de NZa, dan kunt u die mailen naar: webredactie@nza.nl.

  Downloads