Marian Kaljouw in commissie Toekomst financiering Hoger Onderwijs

Bestuursvoorzitter van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) Marian Kaljouw neemt deel aan de op te richten commissie Toekomst financiering Hoger Onderwijs, onder leiding van Martin van Rijn. 

Portret Marian Kaljouw, voorzitter van de NZa

De commissie gaat de toekomst van de bekostigingssystematiek van het hoger onderwijs onderzoeken en bekijken of de financiering van universiteiten en hogescholen beter moet worden afgestemd op actuele ontwikkelingen. De commissie zal van november 2018 tot april 2019 onderzoek doen. Van Rijn is oud-staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en op dit moment werkzaam als voorzitter van de raad van bestuur van ziekenhuisgroep Reinier Haga.

Voor meer informatie zie ook het bericht Martin van Rijn voorzitter adviescommissie financiering hoger onderwijs.