Print

Formulier verlening beschikbaarheidbijdrage (medische) vervolgopleidingen 2018 beschikbaar

24-08-2017

Het aanvraagformulier voor de verlening beschikbaarheidbijdrage (medische) vervolgopleidingen 2018 kunt u nu vinden op het NZa-webportaal, aanvragen.nza.nl.

Deadline verlening
Tot 1 oktober 2017 heeft u de tijd om uw verleningsaanvraag voor de beschikbaarheidbijdrage (medische) vervolgopleidingen 2018 op te sturen. Aanvragen die u na 1 oktober 2017 opstuurt, kan de NZa afwijzen.

Let op! Wanneer u geen aanvraag voor een verlening doet, kunt u ook geen aanvraag voor een vaststelling doen. Het is daarom van belang dat u de aanvraag (tijdig) opstuurt.

Onderaan dit bericht staat een aantal handige documenten. Hier vindt u een handleiding waarin we uitleggen hoe u het aanvraagformulier op het NZa-webportaal invult. Ook ziet u hier een link naar het document met de vergoedingsbedragen per opleiding. Daarnaast vindt u hier de informatiebrief die we halverwege augustus naar alle opleidende zorgaanbieders hebben gestuurd.

Staat u voor het eerst in het verdeelplan van VWS?
Als het ministerie van VWS u opgenomen heeft in het verdeelplan, heeft u recht op een beschikbaarheidbijdrage (medische) vervolgopleidingen. U krijgt van ons een inlogaccount voor het NZa-webportaal. Hier kunt u uw aanvraag voor de beschikbaarheidbijdrage (medische) vervolgopleidingen doen. Voor dit inlogaccount hebben wij van u een e-mailadres nodig. Wij verzoeken u om uw e-mailadres en, als u dat al heeft, uw NZa-nummer te sturen naar info@nza.nl. Vermeldt u in het onderwerp 'E-mailadres NZa-webportaal'.

Heeft u een NZa-nummer dat begint met '999'?
Als u een NZa-nummer had dat begint met '999', dan heeft u van ons op 3 augustus 2017 een brief ontvangen met uw nieuwe NZa-nummer. Dit nieuwe NZa nummer gebruikt u bij de aanvraag voor de verlening van 2018.  Helaas hebben we in deze brief een verkeerde tabel opgenomen. In de tekst van de brief staat wel juist vermeld welk NZa-nummer u moet gebruiken.

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) beschermt de belangen van de samenleving als het gaat om betaalbare, toegankelijke en goede gezondheidszorg.

Zie verder